Ladies of Soul krijgen eigen radiostation op MyRadio

1 november 2013


Een unieke primeur voor Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer en Berget Lewis: de Ladies of Soul beginnen als eerste Nederlandse artiesten een eigen radiostation! Samen met MyRadio lanceert het vijftal een Soul station, waar iedereen kennis kan maken met de muziek die de Ladies zelf het liefste horen.

Trijntje Oosterhuis: "We zijn enorm trots dat MyRadio ons hiervoor gevraagd heeft. Ladies of Soul is een fantastisch, nieuw concept en nu gaan we een samenwerking aan met het snelst groeiende online radioplatform van Nederland, waar op een innovatieve en originele manier radio wordt gemaakt. Het is geweldig dat wij daar deel van mogen uitmaken. We hebben zelfs onze eigen stemmen mogen lenen aan het nieuwste MyRadio-station en binnenkort zal hier ook onze eigen muziek te horen zijn!"

Via MyRadio.nl kunnen fans van Ladies of Soul bovendien laten weten welke liedjes zij op 14 en 15 februari 2014, tijdens de twee Ladies of Soul-concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, graag live willen horen. Door een suggestie door te geven maakt iedereen meteen kans op mooie prijzen.