Ladies of Soul verwelkomen Sheila E. als special guest!

5 juni 2014


Vol trots presenteren de Ladies of Soul hun internationale special guest Sheila E. Hiermee verwelkomen zij een zesde powervrouw op het podium van de Ziggo Dome op 12, 13 en 14 februari 2015. Sheila E. is niet alleen een drummer en percussionist van wereldklasse, ze zong ook samen met wereldsterren als Prince, Marvin Gave, Beyoncé, Diana Ross, Lionel Richie en Gloria Estefan en scoorde ook solo diverse wereldhits. En in februari 2015 staat ze dus drie avonden op rij in de Ziggo Dome bij de Ladies of Soul.

Candy Dulfer stond al meerdere malen met Sheila E. op het podium. “Met Sheila hebben we er echt een Amerikaanse Lady of Soul bij! Ze brengt ons heel veel inspiratie. Haar aanwezigheid geeft de show zoveel power. Het wordt echt helemaal te gek.” Candy was ook degene die Sheila E. vertelde over de show van de Ladies of Soul. Sheila E.: “Ik voelde me meteen aangesproken. Het lijkt op een concept dat ik ooit zelf bedacht heb, maar dan met gospel. Toen Candy me vroeg kon ik alleen maar denken: Waarom hebben jullie me niet eerder gevraagd!” Lady Trijntje Oosterhuis vult aan: “Sheila E. is een vrouw met een bewonderenswaardig talent op muzikaal gebied. We zijn vereerd om daar een periode zo dichtbij te mogen staan.'

Ladies of Soul 2015 belooft een soulvolle show te worden vol energieke up tempo nummers, afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie intieme momenten. Een unieke live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de show.

Inmiddels zijn de shows op 13 en 14 februari volledig uitverkocht. Voor donderdag 12 februari zijn nog enkele tickets beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via SEEtickets.nl.