Shirma Rouse special guest bij Ladies of Soul 2016!

19 november 2015


Met Shirma Rouse maken de Ladies of Soul hun eerste special guest bekend voor de shows op 12 en 13 februari 2016 in de Ziggo Dome. Shirma, die net als de Ladies mensen weet te raken met haar geluid, betreedt hiermee als zesde powerlady het podium. Shirma deelde al eerder het podium met de Ladies en heeft opgetreden met vele andere grote namen, waaronder Chaka Khan, Alain Clark, Michael Bolton en Anouk. Na haar deelname aan The Voice of Holland 2013 boekte ze veel succes als solo artiest. Dit jaar won ze de Edison Jazzism publieksprijs voor haar nieuwe album Shout It Out Loud.

Shirma stond al eerder on stage met de Ladies en heeft opgetreden met vele andere grote namen, waaronder Chaka Khan, Alain Clark, Michael Bolton en Anouk. Na haar deelname aan The Voice of Holland 2013 boekte ze veel succes als solo artiest. Dit jaar won ze de Edison Jazzism publieksprijs voor haar nieuwe album Shout It Out Loud.

Trijntje Oosterhuis: "Shirma als special guest bij de Ladies of Soul voelt voor ons zo vertrouwd. Ze is absoluut "one of us" en voegt met haar performance iets unieks toe aan onze show. We zijn trots dat ze er in 2016 bij is!"

Ook Shirma kijkt ernaar uit om met Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy op het podium te staan. "Ik vind het echt fantastisch dat ik gevraagd ben als special guest. We hebben een superklik met elkaar, zowel muzikaal als achter de schermen. Eèn ding weet ik zeker: Het wordt weer top!"

Ladies of Soul 2016 is een weergaloos pop- en soulconcert vol energieke up tempo nummers, afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie intieme momenten. Een unieke live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de show.

De Ladies of Soul staan op 12 en 13 februari 2016 in de Ziggo Dome. Momenteel zijn er alleen nog tickets beschikbaar voor vrijdag 12 februari 2016. Tickets via www.eventim.nl en www.ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over het concert te vinden.